Visit Helsinki
Tammikuu 2015
30.
tammikuuta
2015
Takaisin
Kuva: Suomenlinnan hoitokunta / Visit Helsinki materiaalipankki

Hiihtolomalla riittää tekemistä

Helsingin perhekohteet tarjoavat paljon hauskaa tekemistä hiihtolomalla. Heurekan planetaarion uutuuselokuva johdattaa katsojan suurten kosmisten arvoitusten äärelle.  Korkeasaaressa taas ihastuttavat suloiset leijonanpennut  ja Sea Lifessa ovat esillä merimaailman superselviytyjät; sähköankeriaat, liejuryömijät ja meduusat.  Mikäli sää ei suosi ulkoilua, paras paikka liikkumiseen on Leikkiluola ja tropiikin lämpöä taas tarjoaa Gardenia. Eläinmuseossa voi tutkimusmatkailla omatoimisesti TOP10 -tehtäväkartan avulla, ja seikkailua janoaville löytyy uusi sisäaktiviteettipuisto SuperPark. Laskiaisen vietto sujuu rattoisasti Helsingissä monissa pulkkamäissä, luistelukentillä ja hiihtoladuilla.

Helsingin uusi Matkailijan opas 2015 ilmestynyt

Tutustu Helsinkiin uuden Matkailijan oppaan johdolla. Monipuolinen ja kattava esite esittelee Helsingin yhdeksän eri teeman ja upeiden kuvien kautta. Löydä perhekohteet, ruokapaikat, tapahtumat sekä nähtävyydet, sekä helsinkiläisten suosikkikohteet. Tutustu uuteen esitteeseen ja löydä lempipaikkasi Helsingissä!

Winter Fun Helsinki - yli sata etua hauskaan talveen

Hyödynnä 8.2.2015 asti voimassa olevien Winter Fun Helsinki -viikkojen ajan tarjolla olevat yli 100 etua hauskaan Helsinkiin: voit luistella ydinkeskustassa, nauttia museoiden tai ravintoloiden tarjonnasta ja tutustua designiin sekä putiikkeihin. Mukana on myös monia perhekohteita!

Osallistu myös Winter Fun Helsinki -kilpailuun ja voita Helsinki-elämys kahdelle!

Kuva: Lasse Rantanen, 2012 (c) Sibelius Society of Finland

Sukellus Jean Sibeliuksen maailmaan

Ateneumin suurnäyttely Sibelius ja taiteen maailma, avaa Jean Sibeliuksen uraa kuvataiteen kautta.  Esillä ovat Sibeliuksen nuoruus ja kansainvälinen läpimurto, fantasiat ja myytit, sekä sinfoniset maisemat ja luontoaiheet. Näyttelyyn voi tutustua myös lasten kanssa. Osallistu koko perheen talvilomapajaan, jossa valmistetaan muotokuvatutkielma parityöskentelynä piirtäen ja maalaten, huumoria unohtamatta! Hiihtoloman aikana järjestetään myös non-stop -työpajoja koko perheille.

Kuva: Sokotel Oy

Ilmoitus

Majoitu mukavasti Helsingissä

Loma alkaa hotellista. Perheille oivassa kohteessa Sokos Hotel Presidentissä Helsingin ydinkeskustassa sijaitsee Onni-oravan leikkihuone, jossa pikkuväen aika kuluu rattoisasti. Vastaanotosta voi lainata erilaisia lautapelejä, ja aulasta löytyvät koko perheen suursuosikit: rallipeli ja biljardipöytä. Ja mikäpä olisi nautinnollisempaa, kuin pulahtaa uimaan hotellin uima-altaalla. Valitse perheellesi sopivin hotelli ja tule lomalle Helsinkiin!

Kuva: Rami Hanafi / Visit Helsinki materiaalipankki

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Facebookissa
Visit Helsinki

Muut some-kanavat
Twitter
YouTube
Instagram
Blogi