Kesäkuu 2014
Visit Helsinki
23.
kesäkuuta
2014
Takaisin

Hel Yeah! -sivusto kokoaa urbaanit ilmiöt ja tapahtumat

Ainutlaatuiset kohtaamispaikat, tapahtumat ja ilmiöt on nyt koottu samoille sivuille.

Tutustu tarjontaan ja koe Helsingin urbaani syke!

helyeah.visithelsinki.fi

Kuva: Timo Santala / Visit Helsinki

Kaupunki täynnä houkuttelevia ruokatapahtumia

Kulinaristien iloksi Helsingissä on tarjolla kesäkaudella useita herkullisia elämyksiä. Helsingin upeat saariravintolat ovat avoinna koko kesän. Hietalahden ja Hakaniemen kauppahalleissa voi nautiskella ihania, tuoreita kesän herkkuja, ja lisäksi juuri uudistetussa Vanhassa kauppahallissa on houkuttelevien herkkupuotien lisäksi täysin uutta kahvila- ja ravintolatarjontaa.

Elokuussa koittaa jälleen Ravintolapäivä, sekä lähi - ja luomuruokaan keskittyvä Herkkujen Suomi & Syystober. Ruokatapahtumien kesän päättää Art Goes Kapakka.

Tutustu kesän ruokatarjontaan täällä

Kuva: Jussi Hellsten / Visit Finland

Helsingin festarikesä tarjoaa parastaan

Helsinki tarjoaa kesällä runsaasti erilaisia festivaaleja ja tarjontaa on laidasta laitaan, suurimpina mm. kesäkuun lopussa järjestettävä metallifestivaali Tuska Open Air Metal Festival ja elokuussa musiikki- ja kaupunkikulttuuritapahtuma Flow Festival, sekä monitaidefestivaali Helsingin Juhlaviikot. Tutustu festivaalilistaukseen täällä!

Kuva: © Moomin Characters™

Tove 100 -juhlavuosi esittelee taiteilijan monipuolista työuraa

Kuvataiteilija, kuvittaja ja kirjailija Tove Janssonin syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 100 vuotta, minkä kunniaksi vietetään hänen juhlavuottaan.

Vuoteen kuuluu erilaisia tempauksia ja tapahtumia, mm. Ateneumin taidemuseon laaja-alainen juhlanäyttely 7.9.2014 asti, sekä Toven elämään johdatteleva kävelykierros.

Lue lisää juhlavuoden tapahtumista täältä!