Tammikuu 2016
Visit Helsinki
12.
tammikuuta
2016
Takaisin
Kuva: Kimmo Brandt

Matkamessuille tammikuussa

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matka 2016 mahduttaa koko maailman Messukeskukseen 22.–24.1. Matkamessuilla voit tutustua jopa 80 eri maan matkailutarjontaan.

Tänä vuonna Matkamessuilla on ensimmäistä kertaa gay-matkailulle omistettu Pink Island -osasto. Visit Helsinki on Pink Islandin pääyhteistyökumppani yhdessä Finnairin kanssa. Pink Island -osasto sijaitsee osoitteessa 7c31.

DocPoint – Helsingin dokumentti-elokuvafestivaali

Vuonna 2016 jo 15 vuotta täyttävä DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali tuo Helsingin valkokankaille parhaat, kiinnostavimmat ja tuoreimmat dokumentit Suomesta ja maailmalta 25.1.–31.1.2016.

Kuva: Heidi Kjellman

Katuruokaa Kaapelitehtaalla

Kaapelitehtaan Merikaapelihalli täyttyy erinomaisesta ruoasta 30.–31.1. Street Food Carnivalissa on mukana katuruokapioneereja ja uusia tuttavuuksia. Kattaus tulee olemaan todella laaja ja laadukas – mukana on yli 20 hyväksi todettua keittiötä!

Kuva: Jussi Hellsten

Taidetta ja antiikkia Designkorttelissa

Designkortteli on täynnä mielenkiintoisia vierailukohteita muotoilusta kiinnostuneille. Sen pidennetyissä ostosilloissa on luvassa designlöytöjä, tarjouksia ja tapahtumia. Seuraava Late Night Shopping pidetään 11. helmikuuta ja illan teemana on Art & Antiques.

Joogafestareille 27.–28.2.

Joogafestival Helsinki on monipuolinen hyvinvointitapahtuma, johon osallistuu valtaosa kaikista pääkaupunkiseudulla toimivista jooga- ja meditaatioyhteisöistä. Kaapelitehtaalla 27.–28.2.2016  järjestettävä Joogafestival Helsinki on avoinna kaikille eri suuntauksille. Tapahtumassa ovat edustettuina myös mindfulness, pilates, asahi ja taiji.

Joogafestivalia täydentää sisartapahtuma Zen-Expo, joka on hyvinvoinnin erikoistapahtuma.

Katso tuntiaikataulut täältä.

 
Kuva: Jussi Hellsten

Luistele keskellä Helsinkiä

Rautatientorin Jääpuisto on Helsingin kuumin kohtauspaikka! Luistelun lomassa voi pistäytyä lämmittelemässä Jääpuiston omassa kahvilassa, jossa on tarjolla suolaisia ja makeita herkkuja sekä talvisia juomia. Perjantaisin After Skate klo 18–21.