Helmikuu 2016
Visit Helsinki
4.
helmikuuta
2016
Takaisin
Kuva: Heureka

Suksi Heurekaan!

Tiedekeskus Heurekan talviurheilunäyttely vie kävijän lukuisten vauhdikkaiden urheilulajien pariin. Tiedätkö miltä ampumahiihdossa tuntuu tähtääminen, kun alla on sykkeen nostanut hiihtoetappi? Entä kuinka paljon tasapainoa ja voimaa vaaditaan pujottelussa? Heurekassa pääset kokeilemaan lajeja mäkihypystä taitoluisteluun ja kelkkailusta ampumahiihtoon. Näyttely avautuu 9.2.2016.

Kuva: Meria Palin

Koreita koralleja ja kotiloita

Luonnontieteellisen museon suosituissa piirustuspajoissa pääsee kevään aikana taltioimaan mammutteja ja muita jääkauden jättejä, merenalaista maailmaa, oravien puuhia, munia ja susien elämää. Piirustuspajat ovat kerran kuussa, lauantaisin ja sunnuntaisin kello 12–15. Hiihtolomaviikon pajan aiheena 27.2. ja 28.2. ovat kotilot. Paja löytyy museon toisesta kerroksesta ja mukaan voi liittyä milloin vain!

Piirustuspajoihin voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista, museon pääsymaksun hinnalla. Vetäjänä toimii kuvittaja Meria Palin. Kaikenikäiset piirtäjät ovat tervetulleita!

Ilmoitus

Hauska talviloma Helsingin Sokos Hotelleissa

Sokos Hotellissa perhe asuu tapahtumien keskipisteessä! Kaupungin luistinradat, perhekohteet, museot ja muut elämykset löytyvät ihan vierestä. Onni Oravan yllätyslahjat, lasten ikioma aamiainen ja kivat leikkipaikat ilahduttavat pikkuvieraita hotelleissa. Ja moniin Helsingin perhekohteisiin on tarjolla etuhintaisia lippuja!

Kuva: Rastilan leirintäalue

Reippaile ja sauno Itä-Helsingissä

Rastilan leirintäalueelta voi vuokrata edullisesti perhesaunan, jossa on kiva rentoutua porukalla pakkaspäivän jälkeen. Pyyhkeitä ja kylpytakkeja voi vuokrata paikan päältä. Ja mikä parasta, Rastilan leirintäalue sijaitsee aivan metroaseman vieressä.

Karo Lauronen tallensi minuutin verran talvisia tunnelmia Vuosaaren Uutelasta. Katso aurinkoinen One Minute in Helsinki –video.

Jättiläistaskurapu / kuva: Sea Life

Saksiniekat valloittavat Sea Lifen

Tiesitkö, että ravuilla on jalat suussa? Tai että luurangon sijaan niillä on kova kuori? Saksiniekat valloittavat Merimaailma SEA LIFEn 10.2.2016, jolloin merten "hirviöitä" pääsee tarkastelemaan aivan lähietäisyydeltä. 

 

Kuva: Leikkiluola

Leikkiluolaan liikkumaan!

Lasten mielestä Helsingin jännittävin paikka saattaa löytyä Hakaniemen torin alta. Siellä nimittäin sijaitsee Leikkiluola pomppulinnoineen ja kummitushohtoluola, jossa voi polskia pallojen seassa, hohtovalojen loisteessa.

Leikkiluola on avoinna joka päivä kello 10–20.