Toukokuu 2015
Visit Helsinki
28.
toukokuuta
2015
Takaisin

Uusi Lasten Helsinki! -karttaesite

Uusi Lasten Helsinki! -karttaesite helpottaa koko perheen lomailua ja kaupungissa suunnistamista antamalla paikallisten vinkkejä leikkipuistoista ja uimapaikoista ravintoloihin ja skedemestoihin. Nouda oma esitteesi Helsingin matkailuneuvonnasta (Pohjoisesplanadi 19), hotelleista tai useista kartalla olevista kohteista!

Kesällä Helsinkiin! -lehti

Inspiroidu selailemalla uutta kesäesitettämme, josta saat ideoita kesälomamatkan suunnitteluun. Lehdestä löytyy vinkit lapsiperheille muun muassa suosituimmista ruokapaikoista, tapahtumista ja kohteista.

Kuva: Lauri Rotko

Helsinki-päivänä 12.6. kaupunki täynnä tapahtumia

Helsinki-päivänä 12.6. on iloista ja monipuolista ohjelmaa eri puolilla kaupunkia, maalla ja merellä. Katso tapahtumat koko perheelle ja tule nauttimaan tunnelmasta!

Kuva: Volker Minkus / FIG

Gymnaestrada täyttää kaupungin voimistelulla

Voimistelun kansainvälinen suurtapahtuma Gymnaestrada 12.-18.7.2015 tuo Helsinkiin 21 000 kaikenikäistä osallistujaa yli 50 maasta. Viikon aikana on esillä koko voimistelun kirjo erilaisten esitysohjelmien muodossa ympäri kaupunkia.

Kuva: Sokos Hotels

Ilmoitus

Kesädiilillä Helsinkiin

Kannattaa varata kesäloma heti, sillä Sokos Hotellien kesädiilit varataan nyt. Tilaa kesädiilit sähköpostiisi ja toimi nopeasti.