Syyskuu 2016
Visit Helsinki
13.
syyskuuta
2016
Takaisin
Kuva: Maija Astikainen

Tutustu Helsingin historiaan Lasten kaupungissa

Lasten kaupungissa Helsingin menneisyys tulee tutuksi leikkien ja yhdessä puuhaillen. Syyslomaviikolla 17.–21.10. klo 12–14 lapset ja lapsenmieliset pääsevät askartelemaan pahviviiksiä ja paperiperuukkeja. Lasten kaupunkiin on aina vapaa pääsy, tervetuloa leikkimään!

Kuva: Leikkiluola

Leikkiluola on uudistunut

Hakaniemessä sijaitseva Leikkiluola tarjoaa liikunnallisia elämyksiä leikkien lomassa, säällä kuin säällä. Leikkiluolassa on valtava seikkailulabyrintti ja monitoimipelialue, jossa voi pelata koripalloa ja jalkapalloa. Yhtenäisellä trampoliinialueella voi kokeilla trampoliinipolttopalloa. Alle kolmivuotiaille on varattu oma, turvallinen leikkialue.

Kuva: Korkeasaari

Tänä syksynä Korkeasaaressa vilkkuvat tiikerin raidat

Korkeasaaren syksyssä riittää tänä vuonna pienten tassujen vilskettä. Toukokuussa syntyneet tiikerikolmoset nauttivat syksyn viileydestä ja harjoittelevat yhä vauhdikkaammin tiikeritaitoja vaanien, loikkien ja painien. Nuori tiikeriemo nauttii leikistä pentujen kanssa ja ottaa kärsivällisesti vastaan kynsin ja hampain tehdyt hyökkäykset.

Kuva. Rastila Camping

Tule syyslomalla Helsinkiin mökkeilemään!

Rento mökkeily ja pääkaupungin aktiviteetit takaavat täydellisen syysloman Rastila Camping Helsingissä. Kodikkaissa, täysin varustelluissa hirsimökeissä viihtyy koko perhe ja tekemistä löytyy läheltä. Rastilasta hurauttaa metrolla reilussa vartissa Helsingin keskustaan, jossa voi tutustua nähtävyyksiin ja osallistua tapahtumiin.

Kuva: Helsingin kaupunginteatteri

Ilmoitus

Hauska syysviikonloppu Helsingin Sokos Hotelleissa

Sokos Hotellissa perhe asuu tapahtumien keskipisteessä. Pääkaupungin perhekohteet, lasten museot ja muut elämykset löytyvät ihan vierestä. Onni Oravan yllätyslahjat, iltasadut ja kivat leikkipaikat ilahduttavat pieniä lomavieraita. Ja moniin Helsingin perhekohteisiin on tarjolla etuhintaiset liput.

Helsingin kaupunginteatterin menestysmusikaali Shrek vie suuren, vihreän jätin maailmaan. Iloinen musikaali valloittaa lämmöllään ja huumorillaan. Helsingin Sokos Hotellit tarjoavat musikaalipaketteja majoituksineen ja lippuineen.

Lisätietoja ja varaukset: 
Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020 1234 600, ma–pe klo 8–20.

Kuva: Sealife

Sea Lifen Kalakarnevaali piristää hämärtyvää syksyä!

Kalakarnevaali valtaa Sea Lifen 10.–23.10., ja samanaikaisesti Linnanmäen kausi huipentuu Valokarnevaaliin. Nauti valomaailmasta puiston puolella ja sukella sen jälkeen karnevaalitunnelmaan vedenalaisessa maailmassa! Perjantaina ja lauantaina 21.–22.10. Sea Life on avoinna peräti klo 22 asti perinteisen Kalojen Yö -tapahtuman ansiosta. Tule ja ylläty! 

Kuva: Meria Palin

Piirretään Luonnontieteellisessä museossa!

Luonnontieteellisessä museossa on piirustuspaja lauantaina ja sunnuntaina 17.–18.9. klo 12–15 teemalla Reppu selkään! Pajassa piirretään muuttolintuja.

Lauantaina ja sunnuntaina 15.–16.10. klo 12–15 piirustuspajan teemana on Horros vai Horror? Ja silloin piirretään horrostavia siilejä, käärmeitä ja sammakoita.