Syyskuu 2014
Visit Helsinki
29.
syyskuuta
2014
Takaisin

Suunnittele lomasi Helpin lomakoneen avulla! Samalla voit voittaa Helsinki-paketin perheellesi

Syysloman suunnittelu käy helposti Helpin lomakoneen avulla! Vastaa kolmeen hauskaan kysymykseen ja saat parhaat vinkit miten viettää hauskimmat lomapäivät Helsingissä. Samalla voit osallistua kisaan ja voittaa Helsinki-paketin perheellesi!

Kuva: Jussi Hellsten

Varaa koko perheen syysloma Helsingissä – majoitus alkaen 82€/yö

Helsingistä löytyy monipuolisia majoitusvaihtoehtoja joka makuun, yövy lomallasi edullisesti alkaen 82€/yö.

Kuva: Cattail

Helsingissä riittää puuhaa – säällä kuin säällä

Lähde nauttimaan tunnelmasta Linnanmäen Valokarnevaaliin ja samalla voit törmätä itse Joulupukkiin! Gardeniassa voit tassutella pandan jäljillä trooppisessa puutarhassa ja Luomuksessa ihastella jättimäisiä dinosauruksia ja valkohaita. Lähde Suomenlinnan tunneleihin tutkimusretkelle taskulampun kanssa, tai seikkailulle Korkeasaareen. Sea Lifessa voit osallistua kalakarnevaaleihin ja Peacockissa jammailla Hevisauruksen tahtiin! Sadesäällä pakataan uimakamppeet ja lähdetään polskimaan vesipuistoon, tai hyppimään ja peuhaamaan sisäleikkipuistoon!

Kuva: Jussi Hellsten

Lähde luontoretkelle Nuuksioon!

Nuuksion kansallispuistossa pääsee nauttimaan luonnonrauhasta ja raittiista ilmasta, ja retken kruunaa evästauko. Osallistu opastetulle marja- ja sieniretkelle tai elämykselliselle seikkailulle, jolla vieraillaan puukeijukaisten koloissa ja metsäkuninkaan linnan porteilla. Haltian luontokeskuksessa voit silittää talviunilla olevaa Halla-karhua tai ryömiä ketun pesään.