Visit Helsinki
Joulukuu 2014
16.
joulukuuta
2014
Takaisin
Kuva: Jussi Hellsten / Visit Helsinki materiaalipankki

Juhli uutta vuotta Helsingissä!

Senaatintorilla otetaan uusi vuosi vastaan perinteisissä uudenvuoden juhlissa. Illan musiikkiannista vastaavat muun muassa Jonna Tervomaa ja Jukka Poika. Uudenvuodenyöhön lisävaloa tuo Tulisirkus Walkean tulitaide- ja tanssiesitys, ja illan kruunaavat ilotulitukset. Tervetuloa nauttimaan juhlatunnelmasta!

Kuva: Lauri Rotko / Visit Helsinki materiaalipankki

Lux Helsinki valaisee kaupungin tammikuussa

Valo täyttää Helsingin 4.-8.1. kun valofestivaali Lux Helsinki käynnistyy. Festivaali tuo taiteen gallerioista ja museoista ulos kaupunkitilaan ja piristää pimeimpänä aikana. Taideteoksia nähdään yhteensä 13 eri paikassa ympäri Helsingin keskustaa Torikortteleiden sisäpihoilta Finlandia-talolle asti. Lux Helsinki sopii koko perheelle ja tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kuva: Niklas Sjöblom / Visit Helsinki materiaalipankki

Kohtaa koko maailma Matkamessuilla

Matkamessut Helsingissä jälleen 15.-18.1. Tule suunnittelemaan seuraava matkasi 80 maan tarjonnasta. Visit Helsingin löydät messuilla Galleriakäytävän Helsinki Cafésta. Tule nauttimaan mukavasta virkistäytymishetkestä Helsinki Caféeseen, ja tutustu uuteen "Helsinki - Matkailijan Opas" -esitteeseen. Lisäksi kuulet, mitä talvisella pääkaupungilla on tarjottavaa.

Kuva: Jussi Hellsten / Visit Helsinki materiaalipankki

Hauskin talvi löytyy kaupungista tammikuussa

Helsinki ei hyydy talvellakaan! Alkuvuonna käynnistyvillä Winter Fun Helsinki -viikoilla 15.1 – 8.2.2015 tarjolla on yli 100 etua hauskaan Helsinkiin: voit luistella ydinkeskustassa, nauttia museoiden tai ravintoloiden tarjonnasta ja tutustua designiin sekä putiikkeihin.