InfoFinland - Uutiskirje 2/2019
Helsingin kaupunginkanslia
7.
toukokuuta
2019
Takaisin

Finnishcourses.fi-uudistus täydessä vauhdissa

Uuden palvelun koodaustyö on aloitettu, visuaalinen ilmeen ja palvelun tunnuksen suunnittelu on työn alla, ja ensimmäiset saavutettavuustestaukset on tehty. Käyttäjiltä on myös kysytty, mitä kurssihaun hakutuloksissa pitäisi näkyä ensimmäisenä. Palvelun käyttöliittymäsuunnittelun, koodauksen ja visuaalisen ilmeen toteuttaa Digia Finland Oy. Uudistunut palvelu avataan kesän jälkeen.

Lue ajankohtaiset kuulumiset Finnish Courses 2.0 blogista.

Kesän 2019 suomen kielen kurssitarjontaan voi tutustua osoitteessa http://www.finnishcourses.fi

Lisätietoja
Tiedottaja Eeli Wördman, eeli.wordman(at)hel.fi, 040 660 5206

Selkokielikoulutusta InfoFinlandin kunnille

Maaliskuussa järjestimme InfoFinlandin yhteistyökunnille tilaisuuden, jossa Selkokeskuksen kouluttaja perehdytti osallistujia selkokielen periaatteisiin. Kunnat ylläpitävät InfoFinlandissa omien kuntasivujen tekstejä, poikkeuksena Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen, joiden ylläpito on InfoFinland-toimituksella.

Sisällöntuotanto-ohjeestamme löydät verkkopalvelun kirjoitustyötä ohjaavat periaatteemme. Tutustu ohjeeseen Lue lisää -linkin takaa (pdf). 

Lisätietoja
Tiedottaja Katja Kaila, katja.kaila(at)hel.fi, 040 135 0662

InfoFinland-kampanja Helsingin seudulla

Viikolla 20 julkisten liikennevälineiden käyttäjät voivat huomata InfoFinlandin Helsingissä raitiovaunujen ja Itäkeskuksen digicreeneiltä sekä metron näytöiltä! Olemme näkyvillä myös kotiin jaettavissa ilmaisjakelulehdissä Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä sekä kuuluvissa vironkielisellä FinEst -radiokanavalla. Kampanjan tavoitteena on tehdä tunnetuksi InfoFinlandia ja kielivalikoimaamme.

Lisätietoja
Tiedottaja Jaana Rytkönen, jaana.rytkonen(at)hel.fi, 040 336 0793

Päivitetty piirrosvideo

Suomeen muuttoa suunnittelevat Alex ja Emma seikkailevat tuttuun tapaan piirrosvideolla, joka on päivitetty YouTube-kanavallemme. Englanninkielisen videon on tuottanut Tussitaikurit Oy ja se löytyy osoitteesta https://youtu.be/efkqpext2Ik.

Esitepostitusta

Kevään aikana olemme urakoineet InfoFinland-postituksen kanssa, jotta kaikilla viranomaisilla ja maahanmuuttajia työssään kohtaavilla olisi käytettävissä uusin versio esitteistämme. Esitteitä on lähtenyt lähes 50 000 kpl Kelalle, maistraateille, Migrin palvelupisteille, järjestöille, kuntien maahanmuuttopalveluille, kansanopistoille ja kirjastoille!

Esitteitä voit tilata lomakkeella tai sähköpostitse infofinland(at)hel.fi.