InfoFinland - Uutiskirje 3/2019
Helsingin kaupunginkanslia
12.
elokuuta
2019
Takaisin

Avioliitto-sivut uudistuneet

InfoFinlandin Perhe-osion Avioliitosta kertovat sivut ovat uudistuneet. Osiosta löytyvät nyt sivut

Sivuilta löytyy tietoa siitä kuka voi mennä naimisiin Suomessa, avioliiton vaikutuksesta oleskelulupaan ja ulkomailla solmitun avioliiton rekisteröinnistä. Muistilistassa kerrotaan asioista, jotka pitää hoitaa, jos aikoo mennä naimisiin Suomessa. Aviopuolisoiden oikeudet ja velvollisuudet -sivu kokoaa yhteen tietoa omaisuuteen, velkaan, lapsiin ja elatusvelvollisuuteen liittyen.

Lisätietoja
Tiedottaja Liudmila Helanterä, liudmila.helantera(at)hel.fi,  040 334 1754

NPS-kysely InfoFinlandin sivuilla

Kysyimme kesän aikana Net Promoter Score (NPS) -kyselyn avulla InfoFinlandin käyttäjiltä ”Kuinka todennäköisesti suosittelisit InfoFinlandia ystävälle tai kollegalle?”. Kysely tehtiin kaikissa kieliversioissa, ja vastaajia oli vähintään 100/kieliversio. NPS:n tulokset voivat olla välillä -100 / +100.

Ylivoimaisesti eniten InfoFinlandia suosittelisivat venäjänkieliset käyttäjät (NPS 65). Myös kiinankieliset (NPS 57), vironkieliset (NPS 43), ranskankieliset (NPS 36) ja englanninkieliset (NPS 34) olivat hyviä suosittelijoita. Vähiten InfoFinlandia suosittelisivat ruotsinkieliset (NPS 4).

Tarkoituksena on toistaa kysely säännöllisin väliajoin ja seurata muun muassa sivustolle tehtävien päivitysten vaikutusta käyttäjien tyytyväisyyteen.

Lisätietoja
Päätoimittaja Eija Kyllönen-Saarnio, eija.kyllonen-saarnio(at)hel.fi, 050 363 3285

Facebook-sivulla yli 10 000 tykkääjää

InfoFinlandista Facebookissa tykänneiden määrä on jo noussut yli 10 000! Facebook on meille tärkeä monikielisen viestinnän työkalu, sillä sitä kautta voimme kohdentaa viestimme suoraan Suomessa asuville erikielisille ihmisille. Vinkkaamme InfoFinlandin sisällöistä ja nostamme esiin ajankohtaisia teemoja. InfoFinlandin identtiset kieliversiot helpottavat olennaisesti monikielisten julkaisujen tekemistä.

Lisätietoja
Tiedottaja Jaana Rytkönen, jaana.rytkonen(at)hel.fi, 040 336 0793

InfoFinland mukana Helsingin yliopiston Welcome Fair -tapahtumassa ja Kuntamarkkinoilla

Helsingin yliopiston Welcome Fair kokoaa yhteen uudet kansainväliset opiskelijat elokuun lopulla. Tapahtuma on hyvä tilaisuus tavata juuri Suomeen muuttaneita nuoria ja kertoa InfoFinland.fi- sekä Finnishcourses.fi-palveluista.

Kuntamarkkinoilla olemme mukana yhteisellä messuosastolla TEMin ja Kotouttamisen osaamiskeskuksen kanssa. Osastomme K2 löytyy tutulta paikalta K-kerroksesta. Tervetuloa tapaamaan! Tietoisku Kotoutuja kunnassa – mitä teen, minne ohjaan, mistä tietoa? torstaina 12.9. klo 12.30-12.50, A 3.3. Kuntamarkkinat pidetään Kuntatalolla Helsingissä 11.-12.9.2019. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tutustu InfoFinlandin kuntasivuihin: www.infofinland.fi/fi/paikallistieto

Lisätietoja
Tiedottaja Jaana Rytkönen, jaana.rytkonen(at)hel.fi, 040 336 0793

Henkilökunnassa muutoksia

Tiedottaja Liudmila Helanterä on palannut työvapaalta InfoFinland-toimitukseen. Liudmilan vastuualueena ovat Työ ja yrittäjyys-, Perhe- ja Helsinki-sisällöt. Lisäksi Liudmila on syksyllä mukana Finnishcourses-palvelun käyttöönotossa. Tervetuloa takaisin!

Yhteystiedot: Liudmila Helanterä, liudmila.helantera(at)hel.fi, 040 334 1754