Infopankki.fi - Uutiskirje 3/2017
Helsingin kaupunginkanslia
23.
elokuuta
2017
Takaisin

Infopankille verkkopaneeli

Kutsumme kaikkia Infopankki-palvelun kehittämisestä kiinnostuneita mukaan uuteen verkkopaneeliimme! Toivomme erikielisiä ja eri-ikäisiä jäseniä Suomesta ja muista maista. Lähetämme verkkopaneelin jäsenille korkeintaan joka toinen kuukausi lyhyitä englanninkielisiä verkkokyselyjä, jotka liittyvät Infopankin sisältöön, verkkosivustoon tai viestintään.

Lisätietoja:
Tiedottaja Jaana Rytkönen, jaana.rytkonen(at)hel.fi, 040 336 0793

Infopankki mukana Kuntamarkkinoilla Helsingissä 13.-14.9.2017

Olemme kuntamarkkinoilla yhteisosastolla Maahanmuuttoviraston kanssa. Osastomme L 2 sijaitsee Kuntatalon K-kerroksessa, vastapäätä Kotouttamisen osaamiskeskuksen osastoa.

Tietoiskut

Keskiviikko 13.9. klo 14.30 ”Helsingin asiakaspalvelumalli: miten maahanmuuttajat huomioidaan verkossa ja neuvonnassa?” Huone A 3.21, 3. krs.

Maahanmuuttoviraston tietoisku 13.9. klo 14.30 ihmiskaupan uhrien auttamisjärjestelmästä, 3.krs.

Kotouttamisen osaamiskeskuksen tietoiskut salissa A 3.1 keskiviikkona klo 15 ja torstaina klo 10.30.

Kuntamarkkinat on Suomen Kuntaliiton ja Kuntalehden järjestämä tapahtuma kunta-alan ammattilaisille. Tapahtuma on maksuton. Osoite: Kuntatalo, Alppikatu 1, Helsinki. Tervetuloa!

Lisätietoja:
www.kuntamarkkinat.fi

Tiedottaja Jaana Rytkönen, jaana.rytkonen(at)hel.fi, 040 336 0793

WhatsApp-kampanja kv-opiskelijoille

Viime vuonna suosittu ”Your First Finnish Friend” -kampanja toteutetaan myös tänä syksynä Helsingin seudulla. Kampanjassa tilaajat saavat Infopankilta WhatsAppin kautta hyödyllisiä vinkkejä uudesta kotimaastaan ja elämästä Suomessa englanniksi kahden kuukauden ajan. Tilaus: lisää numero +358 44 941 9282 puhelimesi yhteystietoihin ja lähetä viesti ”Moi”.

Seuraavat oppilaitokset ovat mukana tiedottamassa kampanjasta: Aalto-yliopisto, Haaga-Helia, Hanken, Helsingin yliopisto, Humanistinen ammattikorkeakoulu, Laurea-ammattikorkeakoulu, Metropolia Ammattikorkeakoulu ja Taideyliopisto. Teknisestä toteutuksesta vastaa Kurio.

Infopankki osallistuu myös Helsingin yliopiston Welcome Fair –tapahtumaan 29.-30.8., jossa uudet ulkomaalaiset opiskelijat saavat tietoa yliopiston ja alueen palveluista.   

Lisätietoja:
Tiedottaja Eeli Wördman, eeli.wordman(at)hel.fi, 040 660 5206

Maahanmuuttajien Helsinki -sivusto avattu

Helsingin kaupunki on julkaissut uuden maahanmuuttajille tarkoitetun sivuston. Sivusto kokoaa yhteen kaikki kaupungin tarjoamat maahanmuuttajille tarkoitetut palvelut. Sivuston kielet ovat suomi, ruotsi ja englanti. Muilla kielillä tieto löytyy Infopankin Helsinki-sivuilta, joille käyttäjä ohjataan aiheenmukaisten linkkien avulla.

Asiantuntijoille tarkoitettu Maahanmuuttopolitiikka-teema sisältää tietoa muun muassa Helsingin kaupungin linjauksista, käynnissä olevista hankkeista ja kansainvälisestä toiminnasta.

Sivusto on toteutettu yhteistyössä Infopankin kanssa.

Lisätietoja:
www.hel.fi/maahanmuuttajat/fi

Tiedottaja ulla.m.lehtonen(at)hel.fi, 040 831 2734

Infopankki Twitterissä @infopankki

Infopankki Facebookissa

100 kuvaa -kilpailu Instagramissa

www.infopankki.fi

www.finnishcourses.fi