Infopankki.fi - Uutiskirje 5/2015
Helsingin kaupunginkanslia
5.
lokakuuta
2015
Takaisin
Infopankin slogan suomeksi, englanniksi ja somaliksi.

Infopankki-tiedotus turvapaikanhakijoita vastaanottaville

Infopankki on valmis tietopaketti, joka tarjoaa myös turvapaikanhakijoille tietoa asumisesta ja elämästä Suomessa muun muassa englanniksi, arabiaksi, persiaksi, somaliksi ja turkiksi. Olemme tiedottaneet Infopankista vastaanottokeskuksia, Suomen Punaista Ristiä ja muita tahoja; Infopankista kannattaa kertoa kaikille maahanmuuttajille, jotka eivät osaa suomea.

Lue lisää:
http://www.infopankki.fi/fi/ajankohtaista/101/1/infopankki-tiedotus-turvapaikanhakijoita-vastaanottaville

Lisätietoja:
tiedottaja Jaana Rytkönen, jaana.rytkonen(at)hel.fi, 040 336 0793
päätoimittaja Eija Kyllönen-Saarnio, eija.kyllonen-saarnio(at)hel.fi, 050 363 3285.

Ranskankielinen Infopankki-flyer.

Uudet mainoskortit eri kielillä

Infopankin esitteitä voi nyt tilata myös erikielisinä: englanti, venäjä, viro, ranska, somali, persia ja arabia. Koko on A5. Saatavilla on myös monikielinen esite, jossa slogan ”Suomi sinun kielelläsi” näkyy 12 kielellä.

Tilaukset sähköpostitse: infopankki(at)hel.fi

Infopankin esitemateriaalit:
http://www.infopankki.fi/fi/kuvat

Perheenjäsenen pikaopas päivitetty Infopankin sivuille

Pikaopas on tarkoitettu Suomeen perhesyistä muuttavalle. Sivulle on koottu tietoa 12 kielellä Suomeen muutosta, jatko-oleskeluluvasta, avio- ja avoliitosta, työnteosta ja opiskelusta sekä sosiaaliturvasta perheenjäsenen näkökulmasta. Linkkien kautta käyttäjä saa syventävää tietoa jokaisesta aihepiiristä.

Lue lisää:
http://www.infopankki.fi/fi/muutto-suomeen/olen-/perheenjasen

Ny i Norge -palvelun toimitus sijaitsee Trondheimissa.

Infopankki kävi Norjassa

Infopankki-toimitus vieraili syyskuussa Trondheimissa tutustumassa Ny i Norge -palveluun, joka on suunnattu Norjaan työn vuoksi tai perhesyistä muuttaville. Tietopaketti julkaistaan kerran vuodessa painettuna oppaana. Sama tieto löytyy myös verkkosivustona, jota päivitetään ympäri vuoden.  Kielet ovat norja, englanti, puola, saksa ja liettua. Palvelun julkaisija on Directorate of Integration and Diversity.

Vierailulla vaihdettiin ajatuksia muun muassa sisällöntuotannosta ja käännöksistä sekä keskusteltiin mahdollisesta jatkoyhteistyöstä.

Tutustu Ny i Norge –palveluun:
http://www.nyinorge.no/