Kutsu verkkotilaisuuksiin 25.3. ja 30.3.
18.
maaliskuuta
2021
Takaisin

Tervetuloa verkkotilaisuuteen Laajasalon katutöistä 25.3.

Laajasalontien suuri katutyö alkaa maaliskuun lopulla. Katu rakennetaan kaupunkibulevardiksi eli puistokaduksi Yliskyläntien ja Koirasaarentien välillä. Katuremontin tarkoitus on taata toimivat ja nykyistä monipuolisemmat liikenneyhteydet Laajasalon asukkaille, joiden määrä tulee lähes kaksinkertaistumaan 20 vuodessa.

Laajasalontiestä tulee entistä viihtyisämpi katu, jota käyttävät jalankulkijat, pyöräilijät, bussit ja raitiovaunut sekä autot.  Työ valmistuu loppuvuonna 2022.

Kevään ja kesän 2021 aikana aloitettavia töitä on Laajasalontien länsipuolen kallioalueiden louhinta sekä vesihuoltotyöt. Koirasaarentien ja Laajasalontien vesihuollon- ja kaukolämmön rakennustyöt tulevat näkymään ohiajavalle liikenteelle poikkeavina ajoreitteinä, jotka päivittyvät työn etenemisen tahdissa.

Helsingin kaupunki, urakoitsija Hyvinkään Tieluiska Oy sekä Kruunusillat-raitiotieallianssi järjestävät Laajasalon asukkaille verkkotilaisuuden alkavasta katutyöstä 25.3. kello 17-18. Lähetä kysymyksiä ennakkoon ja katso tilaisuuden osallistumisohjeet sivulta www.hel.fi/laajasalontie.

Seuraa Laajasalontien uudistumista  

Verkkotilaisuudessa 30.3. esillä Laajasalon nykyisten ja tulevien luonnonsuojelualueiden hoito- ja käyttösuunnitelmat

Laajasalon nykyisten ja tulevien luonnonsuojelualueiden hoito- ja käyttösuunnitelmista järjestetään verkkotilaisuus tiistaina 30.3.2021 alkaen klo 17. 

Nykyisistä luonnonsuojelualueista laaditaan uudet hoito- ja käyttösuunnitelmat ja tarvittaessa päivitetään myös niiden rauhoitusmääräyksiä. Tulevista luonnonsuojelualueista on tavoitteena laatia hoito- ja käyttösuunnitelmien lisäksi perustamisesitykset vuoden 2021 aikana.

Tulevat luonnonsuojelualueet:

  • Kruunuvuorenlampi
  • Tahvonlahdenharju

Nykyiset luonnonsuojelualueet:

  • Stansvikin lehto- ja kaivosalue
  • Kruunuvuoren lehmusmetsikkö
  • Jollaksen räme
  • Itäniityn laakso

Verkkotilaisuudessa 30.3.2021 klo 17–19 esitellään pitkälle työstettyjä hoito- ja käyttösuunnitelmien luonnoksia. Lisätietoa ja liittymislinkki tilaisuuteen löytyvät tämän linkin kautta.