Laajasalon suunnittelun ja rakentamisen uutiskirje
23.
kesäkuuta
2021
Kesäkuu 2021
Takaisin

Projektinjohtajan tervehdys

Vuosi 2021 on ehtinyt puoleen väliin ja palaamme koronapandemian jäljiltä kohti normaalimpaa arkea. Rakentamiseen ja suunnitteluun kriisillä on ainakin toistaiseksi ollut onneksi hyvin vähän vaikutusta. Laajasalon bulevardisointi käynnistyi keväällä ja etenee hyvää vauhtia. Töiden myötä Laajasalon pääväylille on valitettavasti odotettavissa lähitulevaisuudessa poikkeusjärjestelyjä ja niistä johtuvia muutoksia ja ruuhkautumistakin. Tilanne vaatii kärsivällisyyttä, mutta ensi vuoden lopussa urakka valmistuu ja lopputulos tulee olemaan hieno. Puistokadun viimeistelytyöt ja istutukset tehdään raitiotien rakentamisen jälkeen.

Laajasalon uutiskirje päättyy tämän numeron jälkeen ja haluan kiittää kaikkia, jotka olette lukeneet kirjettä vuosien varrella. Ajankohtaista tietoa Laajasalon suunnittelusta ja hankkeista saa jatkossa runsaasti muista lähteistä, joita olemme tähän kirjeeseen linkanneet. Toivon, että käytätte niitä ahkerasti pysyäksenne ajan tasalla Laajasalon ajankohtaisista rakentamis- ja suunnitteluasioista.

Hyvää kesää kaikille laajasalolaisille ja syksyllä tapaamme Laajasalopäivillä 18.9.2021!

Laajasalon projektinjohtaja
Ulla Loukkaanhuhta
kaupunginkanslia

Viestintä keskittyy - erillinen uutiskirje päättyy

Keskitämme niin Laajasalon kuin muidenkin Helsingin rakentuvien ja uudistuvien alueiden viestintää tästä lähin verkkoon Uutta Helsinkiä -verkkosivustolle osoitteeseen uuttahelsinkia.fi. Tämä tarkoittaa myös sitä, että lopetamme Laajasalon uutiskirjeen. Laajasalontien bulevardisoinnista ja Kruunusilloista ajankohtaista tietoa saa verkosta hankkeiden omista kanavista. Olemme listanneet niitä alempana.

Toivomme, että löydätte näiden kanavien ääreen, joista saatte tietoa jatkossa nopeasti ja ajantasaisemmin.

Laajasalon uimaranta. Kuva: Sofie Jokinen

Uutta Helsinkiä

Tietoa Laajasalon suunnittelusta ja rakentamisesta löydät Uutta Helsinkiä -sivustolta.

www.uuttahelsinkia.fi/fi/laajasalo

Myös Kruunuvuorenrannalla on sivustolla oma osio, josta löydät lisäksi tietoa esimerkiksi Kruunuvuorenrannan lisääntyvästä palveluvalikoimasta, ulkoilumahdollisuuksista ja luontokohteista.

www.uuttahelsinkia.fi/fi/kruunuvuorenranta

Kummankin sivuston etusivulta löydät myös alueen uusimmat uutiset.

Havainnekuva Laajasalontien puistokadusta

Laajasalontien bulevardisointi

Urakan verkkosivuilla tiedotetaan urakasta säännöllisesti. Sivuilta voi myös tilata tiedotteet oman sähköpostiin.

tieluiska.fi/laajasalontie/

Ajankohtaisimman tiedon urakan etenemisestä saa urakan omalta Facebook-sivuilta.

www.facebook.com/laajasalontie/

Kaupungin hankesivulta löydät perustiedot hankkeesta ja muun muassa infotilaisuuksien materiaaleja.

www.hel.fi/laajasalontie

Urakoitsijana hankkeessa toimii:
Hyvinkään Tieluiska Oy
050 457 8878
laajasalontie@tieluiska.fi

Havainnekuva Kruunusillat-raitiotiestä

Kruunusillat

Kruunusillat-raitiotien suunnittelun ja rakentamisen etenemisestä ajankohtaisimman tiedon saat hankkeen kotisivuilta: kruunusillat.fi

sekä Facebook-sivuilta: www.facebook.com/kruunusillat

Laajasalopäivässä tavataan!

Helsingin kaupungin henkilöstöä on tavattavissa syksyllä Laajasalopäivässä 18.9.2021 Laajasalon kirkolla. Kerromme Uutta Helsinkiä -sivuilla lähempänä tilaisuutta mistä asioista tapahtumassa voi tulla kysymään.

Laajasalon asioita käsitellään myös Uutta Kaakkois-Helsinkiä -verkkotilaisuudessa 22.9.2021. Myös tästä tapahtumasta saat lisätietoa lähempänä ajankohtaa Uutta Helsinkiä -sivustolta.

Muista myös äänestää osallistuvan budjetoinnin hankkeita

Uusimman osallistuvan budjetoinnin eli OmaStadin kierroksen hanke-ehdotukset etenevät äänestykseen syksyllä 2021. Mukana on myös ehdotuksia Laajasalosta sekä Kruunuvuorenrannasta. Muista siis käydä äänestämässä omaa suosikkiasi: omastadi.hel.fi

Hauskaa ja aurinkoista kesää toivottaa Helsingin kaupungin väki!