Helmikuu 2013
Helsingin kaupungin matkailu- ja kongressitoimisto
14.
helmikuuta
2013
Takaisin
Kuva: Ravintolapäivä, Saara Salama/Visit Finland Media Bank

Herkullinen Helsinki

Helsingistä on lyhyessä ajassa tullut hyvän ruoan kotikaupunki. Uusi pohjoinen keittiö on valloittanut helsinkiläisravintoloiden lautaset ja maistuu pienten keittiömestarivetoisten ravintoloiden täysille saleille. Ravintolapäivän pop up -ravintolat pulpahtavat kaduille, puistoihin ja koteihin neljästi vuodessa ja ruokakulttuurikeidas Teurastamon tapahtumissa juhlitaan ruoan merkeissä tuoreissa fiiliksissä.

Kuva: Helsingin kaupungin matkailu- ja kongressitoimisto

Tutustu Helsinkiin Matkailijan opas -esitteen avulla

Helsingin tuore matkailuesite, Helsinki - Matkailijan opas 2013, esittelee Helsingin kahdeksan pääteeman mukaan niin muotoilun, ruoan ja elämyksien kaupunkina kuin myös merellisten sekä luonto- ja perhekohteiden kautta. Esitteen jokainen pääteema avataan matkailulehti Mondon Helsinki-oppaan kirjoittajan Heidi Kalmarin tuottamalla aloitustekstillä. Tutustu uuteen esitteeseen ja inspiroidu Helsingistä!