helmikuuta
2013

Herkullinen Helsinki
Helsingistä on lyhyessä ajassa tullut hyvän ruoan kotikaupunki. Uusi pohjoinen keittiö on valloittanut helsinkiläisravintoloiden lautaset ja maistuu pienten keittiömestarivetoisten ravintoloiden täysille saleille. Ravintolapäivän pop up -ravintolat pulpahtavat kaduille, puistoihin ja koteihin neljästi vuodessa ja ruokakulttuurikeidas Teurastamon tapahtumissa juhlitaan ruoan merkeissä tuoreissa fiiliksissä.

Tutustu Helsinkiin Matkailijan opas -esitteen avulla
Helsingin tuore matkailuesite, Helsinki - Matkailijan opas 2013, esittelee Helsingin kahdeksan pääteeman mukaan niin muotoilun, ruoan ja elämyksien kaupunkina kuin myös merellisten sekä luonto- ja perhekohteiden kautta. Esitteen jokainen pääteema avataan matkailulehti Mondon Helsinki-oppaan kirjoittajan Heidi Kalmarin tuottamalla aloitustekstillä. Tutustu uuteen esitteeseen ja inspiroidu Helsingistä!