Syksy 2013
Helsingin matkailu
10.
syyskuuta
2013
Takaisin
Kuva: Rami Hanafi/Viewmasters of Helsinki Oy

Löydä syksyn lempipaikkasi Helsingissä ja voita Helsinki-loma!

Vastaa kolmeen kysymykseen ja löydä syksyn lempipaikkasi Helsingissä. Vinkkiemme avulla herkuttelet ravintoloissa, joista et ole ennen kuullutkaan ja löydät kaupungin yllättävimmät elämykset. Samalla voit osallistua kisaan ja voittaa Helsinki-paketin neljälle!

Kuva: Linnanmäki

Vietä hauska syysloma Helsingissä

Linnanmäen Valokarnevaali kylvettää kävijöitä puiston tuhansien lamppujen loisteessa 12.–20.10. Samaan aikaan Merimaailma Sea Lifessa keinutetaan pyrstöjä Kalakarnevaalin pyörteissä. Suomenlinna-museossa tutustutaan sukellusveneiden jännittävään historiaan ja Luonnontieteellisessä museossa ihmetellään lepakoiden elämää. Tule kokemaan syksyn hauskin loma pääkaupunkiin!

Kuva: Valtteri Hirvonen/Eriksson&Company

Tutustu Helsinkiin paikallisten vinkkien avulla

Helsinkiläiset bloggaajat paljastavat lempipaikkansa ja tarjoavat parhaat Helsinki-vinkkinsä käyttöösi. Visithelsinki.fi-sivuston osaksi on otettu Spotted by Locals –palvelu, joka tarjoaa ajantasaisia paikallisten bloggaajien suosituksia ravintoloista, liikkeistä ja kulttuuritarjonnasta niin kaupungin keskustassa kuin sen ympärillä. Spotted by Locals -palvelu (englanninkielinen) on saatavilla myös mobiiliapplikaationa (iOS ja Android), joka sisältää kaupungin kartan.

Kuva: Helsinki Design Week

Unelmia ja muotoilua Helsinki Design Weekillä

Pohjoismaiden suurin designtapahtuma Helsinki Design Week muuttaa koko kaupungin suureksi designkarnevaaliksi, joka juhlistaa arjen muotoilua. Tänä vuonna yhdeksännen kerran 12.-22. syyskuuta vietettävän designfestivaalin tapahtumat eivät rajoitu ainoastaan ajankohtaiseen muotoiluun, vaan sisältävät myös muotia, musiikkia, näyttelyitä ja vierailuja studioissa.

Kuva: Eero Kokko Photography

Satoisa syyskuu

Syksyn tullen Suomen luonto tarjoaa eniten raaka-aineita, se on helpointa aikaa kokille. Satoa nousee pelloilta, puista, metsistä ja merestä. Ravintola Nokan keittiöpäällikkö Ari Ruoho poimii aina sesongin parhaat maut, joista syntyy Nokan suosittu HelsinkiMenu ja muita rakastettuja kokonaisuuksia.

Kuva: Design District Helsinki/Timo Junttila

Kävelyllä Designkorttelissa

Design District Helsinki on laatinut kuusi teemallista kävelyreittiä, joiden avulla designista kiinnostuneet voivat omatoimisesti tutustua itseään kiinnostaviin aiheisiin ja löytää parhaat palat Helsingin designkorttelin uumenista.

Kuva: Helsingin matkailu/Flickr

Vielä ehdit osallistua Helsinki-kuvakilpailuun!

Etsimme uutta näkökulmaa muotoiluun, ruokakulttuuriin ja merelliseen Helsinkiin. Lähetä meille oma Helsinki-kuvasi ja voit voittaa 500€:n arvoisen lahjakortin kansainväliseen Pixmania-verkkokauppaan. Helsinki-aiheinen kuvakilpailu on käynnissä Flickr-kuvapalvelussa 31.10.2013 saakka.