Talvi 2013
Helsingin matkailu
18.
marraskuuta
2013
Takaisin
Kuva: Lauri Rotko/Helsingin kaupungin materiaalipankki

Joulunajan tapahtumat tuovat valoa ja iloa talveen

Joulun odotus ja juhla alkavat Helsingissä perinteisillä joulukadun avajaisilla 24. marraskuuta. Joulun alusaikaan kaupungin kaduilla ja kortteleissa käy kuhina, kun joulumyyjäiset houkuttelevat paikalle väkeä. Joulun tunnelmasta voi nauttia myös lukuisissa joulukonserteissa ja yhteislaulutilaisuuksissa. Joulukausi päättyy ja uusi vuosi alkaa iloisilla uuden vuoden vastaanottajaisilla Senaatintorilla.

Lux Helsinki 2014, Jari Haanperä/FYR. Kuva: Helsingin kaupungin materiaalipankki

Nauti Lux Helsinki -valotapahtumasta 4.-8.1.

Kaupunkitapahtuma Lux Helsinki tarjoaa elämyksiä jokaiselle aistille vuoden pimeimpänä aikana 4.–8.1.2014. Visuaaliset valoteokset avaavat uuden puolen Helsingin keskustan merkittävimmistä rakennuksista ja houkuttelevat ulos talviseen Helsinkiin. Lux Helsingin teoksista voi nauttia pieninä annoksina matkalla töistä kotiin tai kokea kokonaisvaltaisen elämyksen koko reitillä. Tapahtumaan on helppo tulla ja se sopii kaikenikäisille.

Kuva: Eero Kokko Photography

Joulukuussa nautitaan kinkun painikkeeksi uusia makuja

Joulun odotus tarkoittaa suomalaiselle suuren ruokajuhlan lähestymistä. Jo pikkujouluissa nautitaan niin perinteisen joulupöydän makuja kinkkua myöten kuin kokeillaan ennakkoluulottomasti uusia makuja. Helsinkiläisen Ravintola Sipulin Joulumaassa kinkku on ykkössuosikki, mutta moderniin joulupöytään kuuluu paljon muutakin.

Kuva: Mustavalkoinen

Oletko jo tutustunut Designkortteleihin?

Yhdistä seuraavaan Helsinki-lomaasi käynti Designkortteleissa, joka tarjoaa paljon koettavaa niin muotoilun, ruokakulttuurin kuin ostosten ystäville. Tutustu tarkemmin Designkorttelin tarjontaan ja löydä omat suosikkisi yhdestä maailman laajimmasta designkeskittymästä.

Kuva: Messukeskus

Nähdään Matkamessuilla tammikuussa!

Pohjois-Euroopan suurin matkailualan tapahtuma Matka 2014 mahduttaa koko maailman taas Helsingin Messukeskukseen 17.-19. tammikuuta 2014. Messukeskuksen täydellisesti remontoidulla ravintola-alueella on myös tänä syksynä avautunut uusi Helsinki Café, joka tarjoaa kahvin ja herkkujen lisäksi tietoa kaupungin matkailu- ja tapahtumatarjonnasta.

Tulossa: Winter Fun Helsinki 16.1. – 9.2.2014

Talvinen Helsinki on tulvillaan tekemistä! Winter Fun Helsinki ajalla 16.1. – 9.2.2014 nautit jopa sadasta rahanarvoisesta edusta eri käyntikohteisiin, ravintoloihin, putiikkeihin ja hotelleihin. Edut julkaistaan muutaman viikon sisällä, joten seuraa sivujamme www.visithelsinki.fi ja varaa nyt jo kalenteristasi aikaa ihanalle talviselle Helsinki-lomalle!